Learn2Work

Werkers

Persoonlijke begeleiding

 

Deelnemende jongeren aan Learn2Work krijgen een persoonlijk begeleider/coach. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor!

 

Werkers team Learn2Work

team L2W

 

Meer weten?

Team

Werkers

Docenten

Stagiairs

Vrijwilligers

Danielle Lanzaat

 

Functie: Projectleider/ gedrags-expert

 

Over mezelf:

Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind!

Mijn naam is Danielle en ik werk nu 23 jaar met jongeren. Ik vind het leuk om met jongeren te werken, omdat iedere dag anders is. Jongeren zijn open, eerlijk en direct en daar hou ik van. Zelf hou ik van sport, muziek en met mijn vrienden leuke dingen doen.

Ik ben vrolijk, eerlijk, duidelijk en direct.

Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk. Mijn werk is een cadeau. Dat ik jongeren mag helpen, daar ben ik enorm trots op.

Ik heb vroeger topsport gedaan en hou van winnen. Zo zie ik dat ook in de coaching. Iedere stap vooruit is winst en dat vieren we!

 

Motto:

Ik ben er voor jou! Samen met jou gaan we kijken wat jij wil en wat jij nodig hebt.

Ik denk in oplossingen niet in problemen. Ik wil hard voor je werken als jij ook hard werkt.

 

Veranderen klinkt ver weg, maar als jij wilt veranderen geloof ik dat alles kan en lukt!

 

Werkwijze:

 

Ik hou van open en eerlijkheid. Voor mij is het belangrijk dat we een klik hebben en er vertrouwen is. Ik werk aan de hand van een stappenplan en zo werken we samen richting jouw einddoel.

 

Mijn kerwoorden zijn:

Hard werken, openheid, actie, duidelijkheid en ik ga als het nodig is de confrontatie met je aan.

Danielle

 

Marco van Schaik

 

Functie: Traject Begeleider:

 

Over mezelf:
Wat ik terug krijg van mensen om mij heen is dat ik een rustig en stabiel persoon ben. Ik zie mijzelf als een creatief, oplossingsgericht, to the point maar altijd positief ingesteld. Ben getrouwd en trotse vader van een volwassen dochter. Sta vol in het leven, hou van een uitdaging, van reizen, ondernemen met passie, doen en ervoor gaan. Dit zijn dingen die ik als belangrijk ervaar. De balans tussen inspanning en ontsanning.
 

Mijn motto:
Je hoeft niet de hele trap te overzien om de eerste stap te nemen.

 

Werkwijze:  
Op een positieve manier  vragen en doorvragen, de kern boven water krijgend zal ik je uitdagen met nieuwe inzichten. Samen zoeken naar mogelijkheden en nieuwe wegen bewandelen. Het creëren van ruimte om te groeien en ontwikkelen met veel complimenten. Jou keuzes geven zonder keuzes voor jou te maken.

Marco

 

Moesha van den berg

 

Functie: junior trajectbegeleider

 

Over mezelf:  

Ik ben een jonge dame die bij de Schoor is begonnen als stagiare en mij heb opgewerkt naar trajectbegeleidster bij Learn2work. Van andere hoor ik vaak dat ik present en open-minded ben  en hierdoor aansluit bij de doelgroep. Ik heb HBO social work gestudeerd aan het Windesheim Flevoland en ik heb hiernaast ook een eigen bedrijf in het kappersvak. Dit gebruik ik vaak als middel om de jongeren te kunnen laten zien dat alles mogelijk is als je maar hard genoeg werkt.


Motto:

“ik kijk vooral naar de mogelijkheden en laat onmogelijkheden achterwegen”

 

Werkwijze:  

Ik ga het gesprek nooit te streng in, ik bouw rustig op en zet wat humor in. het leven is al serieus genoeg. Ik luister goed naar wat de jongeren willen en probeer hierbij aan te sluiten. Daarnaast vind ik het stellen van doelen belangrijk. Zonder doel, geen motivatie en vanuit motivatie kunnen wij verder werken. Ook vind ik het belangrijk om de positiviteit binnen de begeleiding te behouden.

 

Moésha

 

Karin ter Veer

 

Functie: Job Coach

 

Over mezelf:  

Als Job Coach ben ik de schakel tussen de jongere en de arbeidsmarkt. Ik ben een professional die zoekt naar kansen en mogelijkheden.

 

Persoonlijk ben ik ook een beetje gek met een flinke dosis humor. In mijn vrije tijd geef ik, als vrijwilliger, leiding aan de filmschool binnen mijn theatervereniging en speel ik zelf amateur toneel. Vanuit mijn rol als vrijwilliger word ik geïnspireerd om mij in te zetten voor jongeren met autisme.


Motto:

Alles is mogelijk, misschien alleen op een andere manier dan je denkt.

 

Werkwijze:  

Als Job Coach ben ik vooral actief in de werkfase. Het is mijn werk om de jongere te helpen bij het vinden van een juiste werkplek. Om de juiste werkplek te vinden, kijk ik eerst samen naar wat echt past en geef ik praktische handvatten om zelf een CV en motivatie te maken. Uiteraard help ik ook bij het benaderen van werkgevers.

Mijn zorg stopt pas als de jongere een juiste plek heeft waar deze langere tijd werkt.

 

In andere fases ben ik te benaderen voor het vinden van een (snuffel)stage of bijbaan.

 

Uiteraard is alles altijd in overleg met de Traject Begeleider.

Karin

 

Luuk Bernoster

 

Functie: Mentor van de oriëntatiefase

 

Oriëntatiefase

Iedere dinsdag en woensdag ben ik bij Learn2Work te vinden als de mentor van de oriëntatiefase. Samen met mijn trainers verzorg ik een aantal interactieve en persoonlijke lessen voor de jongeren.

 

Over mij

Ik woon in Zandvoort samen met mijn kat Harry. Zo af en toe ben ik achter de draaitafel te spotten op verschillende feestjes en ik vind het fijn dat ik een uitlaatklep heb gevonden in theatersport. Los van deze drukte heb ik ook wel eens een momentje dat ik helemaal kan verdrinken in een boek, of in het luisteren van muziek.

 

Werkwijze

Ik vind het erg belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt, en daarom vind ik het leuk om mensen écht te leren kennen. Ik ga graag op zoek naar de krachten en talenten van de jongeren om ze zo te motiveren om stappen te maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen in staat is om zijn of haar leven te ownen. Ik vind dat interactie en out-of-the-box denken erg belangrijk is, en pas dat heel graag toe bij Learn2Work.

 

Quote

If you can’t fly, then run

If you can’t run, then walk,

If you can’t walk, then crawl,

But whatever you do,

You have to keep moving forward

Luuk

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Learn2Work maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere