Learn2Work

Werkers

Persoonlijke begeleiding

 

Deelnemende jongeren aan Learn2Work krijgen een persoonlijk begeleider/coach. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor!

 

 

 

Meer weten?

Team

werkers

Docenten

Stagiairs

vrijwilligers

Danielle Lanzaat

 

Over mezelf:

Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind!

Mijn naam is Danielle en ik werk nu 23 jaar met jongeren. Ik vind het leuk om met jongeren te werken, omdat iedere dag anders is. Jongeren zijn open, eerlijk en direct en daar hou ik van. Zelf hou ik van sport, muziek en met mijn vrienden leuke dingen doen.

Ik ben vrolijk, eerlijk, duidelijk en direct.

Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk. Mijn werk is een cadeau. Dat ik jongeren mag helpen, daar ben ik enorm trots op.

Ik heb vroeger topsport gedaan en hou van winnen. Zo zie ik dat ook in de coaching. Iedere stap vooruit is winst en dat vieren we!

Motto:

Ik ben er voor jou! Samen met jou gaan we kijken wat jij wil en wat jij nodig hebt.

Ik denk in oplossingen niet in problemen. Ik wil hard voor je werken als jij ook hard werkt.

 

Veranderen klinkt ver weg, maar als jij wilt veranderen geloof ik dat alles kan en lukt!

 

Werkwijze:

 

Ik hou van open en eerlijkheid. Voor mij is het belangrijk dat we een klik hebben en er vertrouwen is. Ik werk aan de hand van een stappenplan en zo werken we samen richting jouw einddoel.

Uitgangspunt voor mij is dat JIJ centraal staat.

 

Ik kijk naar waar jij goed in bent en wat kansen/mogelijkheden zijn voor jou!

 

Kies je mij als coach dan kies je voor:

Hard werken, openheid, actie, duidelijkheid en ik ga als het nodig is de confrontatie met je aan.

Danielle

 

Inge Boom

 

Over mezelf:

Mijn naam is Inge,  en werk al 16 jaar met veel plezier met jongeren. Ik geloof erin dat iedereen een (2e) kans verdient in het leven en vind het mooi als ik een bijdrage kan leveren iemand terug te laten keren naar school of werk. Ik hou van openheid, eerlijkheid maar vind ook een fijne sfeer belangrijk.

Motto: Nooit opgeven! Door hard te werken en door te zetten kun je meer bereiken dan je denkt. Voor alles is er een oplossing

 

Werkwijze:

Wij gaan samen in gesprek om te kijken wat je nodig hebt, maar ook te kijken waar je goed in bent.We gaan dan in stappen toewerken naar jouw doel(en).Wederzijds respect en vertrouwen is belangrijk, en wanneer jij je voor 100% inzet dan doe ik dat ook!

Inge

 

Marco van Schaik

 

Geboortejaar:
juni 1970

 

Over mezelf:
Wat ik terug krijg van mensen om mij heen is dat ik een rustig en stabiel persoon ben. Ik zie mijzelf als een creatief, oplossingsgericht, to the point maar altijd positief ingesteld. Ben getrouwd en trotse vader van een volwassen dochter. Sta vol in het leven, hou van een uitdaging van reizen, ondernemen met passie, doen en ervoor gaan. Dit zijn dingen die ik als belangrijk ervaar. de balans tussen inspanning en ontsanning.
 

Mijn motto:
Je hoeft niet de hele trap te overzien om de eerste stap te nemen.

 

Werkwijze:  
Op een positieve manier  vragen en doorvragen, de kern boven water krijgend zal ik je uitdagen met nieuwe inzichten. Samen zoeken naar mogelijkheden en nieuwe wegen bewandelen. Het creëren van ruimte om te groeien en ontwikkelen met veel complimenten. Jou keuzes geven zonder keuzes voor jou te maken.

Marco

 

Anne van Laar

 

Functie: mentor van de oriëntatiefase

 

Oriëntatiefase

Ik ben naast mijn werk in Amsterdam, op de dinsdag en woensdag bij Learn2Work te vinden. Ik ben het meest betrokken bij de oriëntatiefase en met mijn trainers verzorg ik de interactieve en persoonlijke lessen voor deze fase.

 

Over mij

Ik woon in Amsterdam met mijn vriend en twee konijnen. Het mooiste vind ik om buiten te fietsen, wandelen of andere activiteiten te ondernemen in de buitenlucht. Sinds kort heb ik mijn hobby weer opgepakt om in mijn vrije tijd boeken te lezen.

 

Werkwijze

In de oriëntatiefase vind ik het belangrijk om jou te leren kennen. Wat motiveert jou, wat is jouw verhaal en hoe kunnen wij samen jouw doel behalen? Door interactieve trainingen, persoonlijke gesprekken en een gezamenlijk doel tot groeien kan jij verder komen.

 

Quote

Met beide voeten op de grond kom je geen stap vooruit.

Anne

 

Tilja Muizelaar

 

Functie: Jobcoach Learn2Work

 

Over jobcoaching
In de fase uitstroom naar werk maakt een deelnemer samen met haar/zijn coach en jobcoach een stappenplan om tot haar/zijn uiteindelijke doel te komen, want wie weet wat zij/hij wilt kan keuzes maken. Dat levert positieve energie op!
 

Van mij als jobcoach leert de deelnemer in deze fases een cv en motivatiebrief maken. Ook leert de deelnemer hoe je vacatures analyseert en krijgt zij/hij tips op het gebied van solliciteren. Optioneel is dat je toegang tot Jobport, de slimme zoekmachine, krijgt. De Jobport zoekmachine vindt vrijwel alle vacatures in Nederland, heeft een mogelijkheid om beroepen te verkennen, opleidingen te zoeken en speurt naar interessante bedrijven. 

 

Over mezelf

Naast mijn werk als jobcoach waar ik veel energie uit haal heb ik samen met mijn man een dochter en een zoon. Ik heb vroeger veel aan judo en voetbal gedaan en kan enorm genieten dat mijn kinderen nu judoën en voetballen. Verder hou ik van lezen en de natuur. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin, familie of vrienden op het strand of in het bos te lopen waar ik mij kan opladen!

 

Motto \ quote

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

 

Werkwijze
Samen met de deelnemer ga ik op zoek naar de best passende werkplek. Daar, waar de deelnemer blij van wordt! Werken vanuit intrinsieke motivatie is belangrijk en brengt je uiteindelijk meer plezier in je werk. Als je intrinsiek gemotiveerd bent, doe je iets omdat jij het graag wilt, niet omdat je van buiten af wordt gemotiveerd dit te doen.
De deelnemer ontvangt hierbij ondersteuning, ook bij de werk- of opdrachtgever zodat de deelnemer kan (leren) functioneren in een reguliere omgeving.

 

Lessen die ik geef
Jobcoaching:

  1. CV maken, sollicitatietraining, rollenspellen.
  2. Vacatures analyseren.
  3. Motivatiebrieven maken.
  4. Maatwerk: leren werken met Jobport, de slimme zoekmachine.

Tilja

 

Carin Fiere

 

Functie: Projectassistent

 

Over mezelf:  Mijn naam is Carin en werk graag bij een organisatie die actief is in maatschappelijke dienstverlening zoals De Schoor. Zo was ik voorheen ook werkzaam bij Humanitas en Stichting  ALS.

 

Mij inzetten voor het welzijn van anderen is een sterke drijfveer voor mij.

 

Ik vertel niet graag iets over mezelf, maar anderen zeggen over mij:

“oog voor detail, alles in de puntjes regelen, het beste uit mensen naar boven halen, creatief organisatietalent, accuraat, innovatieve ideeën, samenwerken en verbinden van diverse doelgroepen, weet van aanpakken.”

 

Motto \ quote:  Orde scheppen waar chaos heerst.

 

Wat ik doe:  ik ben mede verantwoordelijk voor de uitvoering van de diverse administratieve taken bij Learn2Work. 

Carin

 

Privacyverklaring
Learn2Work maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere