Learn2Work

Docenten

Het docenten team.

 

 

Komend schooljaar hebben we als doel gesteld de positie van jongeren die willen doorstromen naar het ROC te versterken. Om dit te bereiken zijn we op zoek gegaan naar ervaren docenten die dit doel met ons willen en kunnen bereiken. Dit is buitengewoon goed gelukt. Hieronder willen wij graag een aantal leden van ons  nieuw gevormde team voorstellen, die samen met de vaste begeleiders & coaches van Learn2Work, aan het werk gaan met deze groep jongeren.

 

Onderwijs team
Het onderwijs team van Learn2Work verzorgt de individuele begeleiding van de jongeren en de groepslessen met als doel dat onze jongeren uiteindelijk succesvol kunnen deelnemen in het regulier onderwijs. Om dit te bereiken wordt er individuele ondersteuning geven door onderstaande docenten en door de vaste groepsdocent.

 

De rekenvaardigheden van onze jongeren worden getraind door Wiebe Bordes en Gerard van Nes. Wiebe is een zeer ervaren docent in het voortgezet onderwijs terwijl Gerard zijn sporen heeft verdiend in het onderwijs aan volwassenen. Deze zeer ervaren krachten koppelen hun kennis en vaardigheden aan een grote mate van betrokkenheid met onze doelgroep. 

 

Reinier Melissen gaat de groepslessen verzorgen. Ook hij heeft ruime ervaring in het onderwijs en hecht groot belang aan het versterken van de positie van de jongeren die door Learn2Work worden begeleid.

 

Met dit nieuw gevormde team hebben wij er alle vertrouwen in dat we de jongeren nog beter van dienst kunnen zijn op weg naar hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Meer weten?

Team

Werkers

Docenten

Stagiairs

vrijwilligers

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Learn2Work maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere